Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Gabon

Woningen te koop in Gabon
Gabon is een land dat zich uitstrekt langs de Atlantische kust van Centraal-Afrika.
Het grenst in het noorden aan Equatoriaal-Guinea en Kameroen, in het noordoosten, oosten en zuiden aan de Republiek Congo, in het westen met uitzicht op de Golf van Guinee. Libreville is de politieke en administratieve hoofdstad van Gabon en de hoofdstad van de provincie Estuaire.
Voor degenen die geïnteresseerd zijn in investeringen in onroerend goed te koop in Gabon, is het belangrijk om te weten dat het een land is met een economie die sterk verbonden is met de olieprijzen en in de afgelopen twee jaar hebben de meeste projecten voor woningbouwprojecten van Gabon financiële repercussies gehad.
De vraag naar hoogwaardige woningen neemt toe en dit stimuleert de bouw van nieuwe panden te koop, vooral voor buitenlandse investeerders.
Het merendeel van de bevolking is de afgelopen jaren verhuisd naar grote stedelijke centra en als gevolg daarvan hebben de koop en verkoop van onroerend goed te koop in de grotere steden van Gabon een piek gehad die goed belooft en buitenlandse investeringen aantrekt.
Na de hoofdstad Libreville zijn twee interessante steden om onroerend goed te vinden in Gabon, Franceville en Port-Gentil
Franceville is een van de vier grootste steden in Gabon.
Port-Gentil is een havenstad, het is het centrum van de hout- en oliebelangen van het land.
Het trekt veel toeristen en buitenlandse investeringen, omdat Port-Gentil beroemd is om zijn nachtleven en casino.

 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB